top of page
Profireno komt bij u langs,
geheel vrijblijvend & kosteloos

Afspraak inplannen voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw keuken nieuw leven in te blazen? Wilt u uw keuken een geheel nieuwe uitstraling geven zonder de kosten en rompslomp van een volledige keukenvervanging? Bij Profireno bieden wij u de perfecte oplossing: keukenrenovatie op maat

Bij Profireno staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en uitstekende service. Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en u te voorzien van een keukenrenovatie die perfect past bij uw stijl en budget.

Direct afspraak maken

Straatnaam en huisnummer

Gratis - Vrijblijvend

Wij nemen zsm contact op!

+ Wat kunt u verwachten van het advies gesprek? Tijdens het adviesgesprek zal onze deskundige adviseur u informeren over de verschillende opties en materialen die beschikbaar zijn voor uw keukenrenovatie. U kunt voorbeelddeuren en kleurstalen bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw vernieuwde keuken eruit kan zien. Onze adviseur zal ook uw wensen en behoeften inventariseren om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen. Gebaseerd op het uitkomst van dit gesprek, ontvangt u een offerte. Geheel gebaseerd op uw eigen keuken en wensen!

+ Is de afspraak vrijblijvend en kosteloos? Wij begrijpen dat het maken van belangrijke beslissingen met betrekking tot uw keuken tijd en aandacht vergt. Daarom bieden wij kosteloos en vrijblijvend adviesgesprekken aan bij u thuis. Onze ervaren adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u van gedetailleerde informatie te voorzien .

+ Hoelang is de levertijd? Na uw akkoord op de offerte zullen we een montage datum voorstellen. Over het algemeen is de levertijd tussen de 6 tot 9 weken. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Uiteraard proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met uw wensen.

+ Heeft u naar aanleiding van de prijsindicatie interesse? Dan komt Profireno geheel kosteloos en vrijblijvend voor een adviesgesprek op maat. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

bottom of page